YALOVA / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Mrt

YALOVA İTFAİYESİ YANGIN EĞİTMENİ MUSTAFA ÖZTOPRAK TARAFINDAN OKULUMUZDA YANGIN ÖNLEMLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİ NEŞE TUNÇ ÖNDERLİĞİNDE OKUL BAHÇEMİZE ÇAM FİDANLARI DİKEREK DOĞAMIZI KORUMAYA KATKIDA BULUNDULAR.

Mrt

2/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ,ÖĞRETMENLERİNALAN YURDAGÜL EŞLİĞİNDE YALOVA İTFAİYESİNİ ZİYARET ETTİLER,YANGIN NEDİR NASIL MÜDAHALE EDİLİR ARAMAMIZ GEREKEN NUMARA NEDİR GİBİ SORULARINA YANITLAR BULDULAR.

4/H SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞLENEREK VE ÖĞRENEREK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ FAALİYETLER

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERİMİZ

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen afiş yarışmasına katılım sağlayan öğrencilerimizin çalışmalarıdır.

Ock

3/F Sınıfının Bir Takım Okumalar Projesi Ocak Ayı sunumlarını büyük bir heyecanla gerçekleştirdiler.Öğrenciler büyük bir özveriyle hazırladıkları sunumda çok eğlendiklerini söylediler.

Ara

Okulumuz öğrencileri wushu Türkiye Şampiyonasında Livanur  Türkiye üçüncüsü Aybüke Türkiye ikincisi oldular. Öğrencilerimizi kutluyoruz

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ;söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  başlatılmıştır. Bu proje çerçevesinde okulumuzda çalışmalar yürütülmektedir. İl Milli Eğitim  tarafından  plan çerçevesinde düzenlenen sözlük tasarım yarışması için öğrencilerimiz sözlüklerini tasarladılar.

Ara

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE YALOVA BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI ARASINDA İMZALANAN İŞ PROTOKOLÜ GEREĞİ TÜM MERKEZ İLKOKULLARINDA SU TASARRUFU VE SU VERİMLİLİĞİ BİLİNCİNİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA ''DAMLA VE ARKADAŞLARI''EĞİTİCİ TİYATRO OYUNU AÇILIŞI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ara

3/F SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEVREYE VE DOĞAYA OLAN SEVGİLERİNİ YAVRU TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLARAK DEVAM ETTİRİYORLAR.

Ara

OKULUMUZ 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ MİLLİ MÜCADELE YILLARINI VE ÜLKEMİZİN KAHRAMANLARINI CANLANDIRDIKLARI TİYATRO GÖSTERİSİNDE.

10 KASIMDA ATAMIZI ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANDIK...