YALOVA / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Tem

Sayın Valimiz Dr. Hülya KAYA, Yalova Belediye Başkanımız Mehmet GÜREL,İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim AKMEŞE,  İl Müftüsü İlyas YILMAZTÜRK,kamu müdürlerinin katılımıyla yıl sonu karne töreni okulumuzda yapıldı.

Tem

Yalova İl Milli Eğitim Müdrlüğünün yürüttüğü YEGES ( Yalova Eğitimi Geliiştirme Stratejileri) kapsamında düzenlenen programda 14 kategoriden "Eğitimde Fırsatları Arttıranlar " kategorisinde okulumuz  motivasyon ödülü aldı.

Tem

Ana sınıflarımız yıl içerisinde yaptıkları etkinliklerini sergiledikleri gösterilerini Halk Eğitim Kültür Merkezi Salonunda sundular. Emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Mrt

YALOVA İTFAİYESİ YANGIN EĞİTMENİ MUSTAFA ÖZTOPRAK TARAFINDAN OKULUMUZDA YANGIN ÖNLEMLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

4/E SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİ NEŞE TUNÇ ÖNDERLİĞİNDE OKUL BAHÇEMİZE ÇAM FİDANLARI DİKEREK DOĞAMIZI KORUMAYA KATKIDA BULUNDULAR.

4/H SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞLENEREK VE ÖĞRENEREK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ FAALİYETLER

Ock

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERİMİZ

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen afiş yarışmasına katılım sağlayan öğrencilerimizin çalışmalarıdır.

Ock

3/F Sınıfının Bir Takım Okumalar Projesi Ocak Ayı sunumlarını büyük bir heyecanla gerçekleştirdiler.Öğrenciler büyük bir özveriyle hazırladıkları sunumda çok eğlendiklerini söylediler.

Ara

Okulumuz öğrencileri wushu Türkiye Şampiyonasında Livanur  Türkiye üçüncüsü Aybüke Türkiye ikincisi oldular. Öğrencilerimizi kutluyoruz

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi ;söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı tarafından  başlatılmıştır. Bu proje çerçevesinde okulumuzda çalışmalar yürütülmektedir. İl Milli Eğitim  tarafından  plan çerçevesinde düzenlenen sözlük tasarım yarışması için öğrencilerimiz sözlüklerini tasarladılar.

Ara

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE YALOVA BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI ARASINDA İMZALANAN İŞ PROTOKOLÜ GEREĞİ TÜM MERKEZ İLKOKULLARINDA SU TASARRUFU VE SU VERİMLİLİĞİ BİLİNCİNİN GELİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA ''DAMLA VE ARKADAŞLARI''EĞİTİCİ TİYATRO OYUNU AÇILIŞI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ara

3/F SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEVREYE VE DOĞAYA OLAN SEVGİLERİNİ YAVRU TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLARAK DEVAM ETTİRİYORLAR.